Знову перенесено розгляд звіту про виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку Тернопільської області за 2011 рік

Поділитися

Уже втретє було перенесено розгляд звіту Тернопільської обласної державної адміністрації про виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку Тернопільської області за 2011 рік (6.03.12 та 27.03.12 розгляд питання перенесено на наступне засідання), як і програми соціально-економічного та культурного розвитку Тернопільської області на 2012 рік (6.03.12 та 27.03.12 розгляд питання перенесено на наступне засідання) у зв’язку із відсутністю у сесійній залі голови облдержадміністрації Валентина Хоптяна. Окрім цього депутати вирішили поінформувати Адміністрацію Президента про ситуацію, що склалася.

Депутати наполягають на тому, щоб звітував перед обласною радою голова ОДА.   Цього вимагає і закон «Про місцеві державні адміністрації».  У статті 34, зокрема, говориться: «Голови місцевих державних адміністрацій щорічно звітують перед відповідними радами з питань виконання бюджету, програм соціально-економічного та культурного розвитку територій і делегованих повноважень».

Депутати Тернопільщини проголосували за ряд звернень

За які програми голосували депутати? Не телевізійні