Заїжджі податківці замість бюджету наповнюють власні кишені

Поділитися

Податківці, які приїхали на Тернопільщину збирати данину, самі продемонстрували сутність своєї роботи.

Мова йде саме про данину, а не податки!

Податки є гарантією виконання соціальних зобов’язань держави. Саме за рахунок податків збільшуються пенсії, заробітні плати у вчителів, лікарів та інших працівників бюджетної сфери, удосконалюються існуючі та утворюються нові заклади освіти, охорони здоров’я та культури. За податки утримується боєздатна армія, чесні правоохоронні органи та справедливі суди.

Данина ж осідає в кишенях можновладців. Саме за данину купуються золоті унітази, дорогі світильники та вертольоти для найвідомішого українського зека. Данина дозволяє керівникам правоохоронних органів перебувати в числі найбагатших людей нашої держави. За данину утримуються «кишенькові» прокурори, «кірєєвоподібні» судді та чиновники, які на дорогих джипах на смерть збивають українців.

Сьогодні на Тернопільщині данину збирають чужинці. Заїжджий керівник обласної податкової привіз із собою цілий десант чиновників, з якими він «спрацювався» в Житомирській та Вінницькій області. Серед заступників керівника обласної ДПС немає жодної людини, яка б працювала на Тернопільщині. Колишніх вінницьких податківців почали призначати начальниками відділів ДПС України у Тернопільській області та керівниками районних податкових структур.

Відразу ж виникає запитання, а чи зможе така велика кількість заїжджих чиновників жити на одну зарплату? Однозначно ні! Саме це і підтвердила спецоперація Служби Безпеки України та Генеральної прокуратури України, проведена в п’ятницю, 20 квітня 2012 року. В результаті затриманий перший заступник голови – начальник управління податкової міліції ДПС України у Тернопільській області із непоганою добавкою до заробітної плати у вигляді хабаря в сумі 750 тисяч гривень.

Чи є цей хабар першим в кар’єрі чиновника? Я припускаю що ні. Припускаю, що не менші надбавки до зарплатні має і керівник обласної податкової, а дещо менші «халявні» гроші отримують привезені ним із Вінниччини та Житомирщини підлеглі.

Цікаво, що знищувати свідомість у жителів області прислані не лише податківці.

Варто задуматись, навіщо нам чужинці, які пристосовуються до посади в Тернопільській області. А такими є обласний прокурор, начальник та новопризначений перший заступник начальника обласної міліції, голова облдержадміністрації, голова облради…

17 травня о 19 год в Тернопільській обласній філармонії відбудеться концертна програма легендарного соліста ВІА «ВАТРА» часів Ігоря Білозіра заслуженого артиста України Ігоря Богдана, який на протязі 20 років живе і працює в Канаді

Тернопільська «Наша Україна» – проти самостійної участі партії у виборах