Бучаччина визначилась у своїх політичних симпатіях

Поділитися

Щодня політичні партії відвойовують сфери свого впливу. «УДАР» також намагається донести власну ідеологію до населення Тернопільської області. Оскільки наш лідер Віталій Кличко має доволі високий рівень довіри серед населення Тернопільської області, то завоювати довіру йому тут не складно.
Зокрема, з радістю повідомляємо, що в Бучацькому районі нашої області у кожному населеному пункті створений осередок партії «УДАР» з активістами, які усвідомлюють доцільність віддачі свого голосу на виборах, що наближаються, на користь Політичної партії «УДАР Віталія Кличка». Велика заслуга у цьому є голови Бучацької районної організації Олександра Семенківа.
Сам Олександр родом із Бучача, добре навчався у школі, яку закінчив у 1997 році. У цьому ж році вступив у Бучацький аграрний коледж, закінчивши його у 2000 році. В той час він не був потрібен як молодий фахівець у своїй країні, тому поїхав працювати до Греції. Однак, повернувся звідти з усвідомленням того, що варто працювати і жити у своїй власній країні. Завжди займав активну громадянську позицію, реалізовувався у сфері підприємництва. «УДАР Віталія Кличка» – це перша і єдина партія, до діяльності якої долучився.
– Мені надходило чимало пропозицій від різних політичних сил. Однак я обрав «УДАР». Інші партії відштовхували нечесністю їхніх представників. «УДАР» – нова партія, яка прагне стати партією європейського зразка. Але головне, через що я обрав саме цю силу – її лідер. Адже програми політичних партій здебільшого перегукуються, всі обіцяють покращення життя. Та я довіряю не обіцянкам, а людям. Мене приваблює відкритість, чесність Віталія Кличка, а також – його прагнення до перемоги та вміння перемагати. Це людина, яка чесно організовує свою виборчу програму, за свої власні кошти, а не як інші – вкравши їх у людей.
Завдяки переконанням Олександра у всіх селах на Бучаччині вже створені осередки Політичної партії «УДАР Віталія Кличка». При чому, зроблено це у рекордно малі терміни – протягом двох місяців.
– Жодних труднощів не було, адже люди усвідомлюють, що зміни необхідні, – розповідає Олекандр Семенків, – Люди, які допомогли провести ґрунтовну роботу у регіоні – це Ільчик Григорій та Шуфляда Володимир. Також до роботи долучилися Сидорак Ігор, Навроцька Наталка та Кобіта Богдан. Завдяки їм Бучацький район здобув своєрідну першість в області, обравши «УДАР».
Прес-служба «УДАР»

Як не пропустити жодного запису від близьких друзів у Facebook

У Борщівському районі знайшли арсенал зброї