У Борщівському районі знайшли арсенал зброї

Поділитися

    Мова йде про зброю. Саме такі сховки для свого арсеналу обрав 48-річний житель Борщівського району. Маючи купу реєстрованих дул, чоловік збільшив свою колекцію незаконними пістолетом, рушницею та набоями.
Як розповів заступник начальника обласного управління боротьби з організованою злочинністю Володимир Марчук, на території області проводилися заходи щодо недопущення терористичних проявів. В ході відпрацювань працівниками УБОЗу було задокументовано декілька випадків незаконного зберігання зброї, боєприпасів та вибухових предметів.
У поле зору міліціонерів потрапив затятий мисливець і «колекціонер» зброї з Борщівщини. Чоловік в своєму домі тримає цілий арсенал небезпечних експонатів. Більша частина, як належить, оформлена органами дозвільної системи. Але було дещо позаоблікове. Під час санкціонованого обшуку знайдено понад чотириста боєприпасів, перероблений з макета під бойовий пістолет Макарова та одноствольна мисливська рушниця.

Проти порушника слідчі Борщівського райвідділу внутрішніх справ порушили кримінальну справу за частиною першою статті 263 Кримінального Кодексу України.
За незаконне придбання та зберігання зброї та вибухівки постане перед судом і житель Зборівщини. На обійсті, де мешкає 31-річний селянин міліціонери знайшли та вилучили бойову осколкову гранату та електрозапалювач військового призначення. Хтозна, чим би могла обернутися така небезпечна «власність» в руках раніше судимої за розбійний напад людини.

Бучаччина визначилась у своїх політичних симпатіях

Хто з міліціонерів Тернопільщини найкраще стріляє?