Чому в Підволочиську хлопець вистрибнув з третього поверху міліції? (офіційна версія)

Поділитися
    Днями до лікарні карета швидкої медичної допомоги доставила 32-річного мешканця села Іванівка Підволочиського району. Він отримав травми, вистрибнувши з вікна адміністративної будівлі Підволочиського райвідділу внутрішніх справ.
Декілька днів тому у районі сталося резонансне вбивство – насильно позбавлено життя подружжя літніх людей, спричинено підпал будинку, у якому проживали пенсіонери. Слідчі обласного управління внутрішніх справ порушили кримінальну справу за фактом жорстокого вбивства за частиною 2 статті 115 КК України. Правоохоронці продовжують відпрацьовувати різні версії вбивства.
Для дачі пояснень міліціонери запросили до приміщення райвідділу жителя села Іванівка. Потерпілий разом із трьома іншими мешканцями району знаходився в залі засідань адмінбудинку. З невідомих мотивів чоловік вистрибнув з вікна, не зважаючи на те, що його намагалися втримати присутні у залі.
За цим фактом працівники інспекції з особового складу, підрозділу внутрішньої безпеки та прокуратури Тернопільської області проводять службову перевірку.

Сектор зв’язків з громадськістю УМВС України в Тернопільській області

 

Міліція у Підволочиську катує хлопців настільки жорстоко, що двоє людей вже спробували покінчити життя самогубством!!!


Віталій Кличко в день Києва провів екскурсію столицею для дітей

Фото співака з Тернопільщини дівчата носять на …трусиках