Чому Віталій Кличко не приміряв вишиваної сорочки у Тернополі, а зробив це у Полтаві? Чому? (відео)

Поділитися

18 травня лідер політичної партії “Удар” Віталій Кличко приїжджав до Полтави. Ввечері близько 18.00 на майдані біля міського будинку культури зустрівся з жителями обласного центру. На зустріч прийшли близько 300 полтавців.

“Політична сила “Удар” – молода. Нам лише два роки. Але ми треті за підтримкою людей в Україні. Маємо кращу динаміку розвитку, – заявив Кличко. – В країні понад двісті партій, але вони не відрізняються одна від одної. Гарно написані програми не втілюють у життя. Бо люди, які йдуть у політику, чи там вже багато років, хочуть тільки заробити грошей. Найнеобхідніша реформа нині – знищити корупцію. Досить красти та брехати. Пропонуємо інші правила. Наша мета – не влада. Це лише інструмент, аби змусити поміняти політиків, провести люстрацію влади”.

До Кличка підійшла відома на Полтавщині майстриня Тетяна Проскурняк з районного центру Решетилівки. Подарувала сорочку, вишиту білими нитками по білому. Такі вишиванки роблять лише на Полтавщині. Політик хотів одягнути її поверх блакитної сорочки. В натовпі почали кричати: “Не годиться. У-у-у-у”.

Кличко привселюдно роздягнувся і приміряв вишиванку.

“З розміром не помилилися, підходить”, – відзначив він.

Сорочка ручної роботи. Вишита десятьма техніками. Коштує 2-2,2 тисячі грн. Професійні майстри вишивають таку за місяць, повідомляє http://gazeta.ua

Тернополяни пам’ятають, як нашому місті Віталій Кличко не одягнув вишиту сорочку. Візит до нашого міста відбувся у середині березня цього року. Якраз після складного поєдинку на боксерському рингу.
Чому Кличко-старший не одягнув вишиванку можна побачити на відео з 17 хвилини 30 секунд

Як дарували Віталію Кличку і його брату Володимиру вишиванки можна побачити на відео з 7 хвилини 42 секунди

Чи варто митрополиту УГКЦ закладати камінь під святиню разом зі скомпрометованим губернатором?

На сайті Тернопільської РДА видалили новину щодо переходу бюджетних установ у банк Фірташа