Головка та Сиротюка знову можуть кинути

Поділитися

Ідейні свободівці досі памятають, як усували з посад їхніх побратимів М.Головка та О.Сиротюка (тривалий термін очолювали міську та обласну партійні організації відповідно).
Тоді ходили чутки, що і одному і другому задля компенсації поможуть виграти мажоритарний округ на виборах до Парламенту. Саме тому Михайло Головко так часто їздить по північних районах області, а Олег Сиротюк сконцентрував свою увагу на південних. Якщо пригадати чутки, що область буде поділена між опозиціонерами за розрахунком 2 на 2 на 1 (представники ВО “Свободи”, ВО “Батьківщини” та “Фронту змін” відповідно), то квоту свободівців багато хто вважав вже заповненою.
Але на той час не було враховано так званий “фактор Кайди”, який, ставши головою обласної “Свободи”, почав грати власну гру. Олексій Петрович теж хоче бути Нардепом, але за реальними оцінками соціологів, своїм партійним списком тягнибоківці у Парламентне проходять. І пан Кайда, як “битий вовк” у політиці розуміє, що “пролітає”. Саме тому він мріє реалізувати певну рокіровку: ще раз “кинути” М.Головка та О.Сиротюка і замість них виторгувати для себе погодження бути єдиним опозиційним кандидатом по місту Тернополю.
Але по Тернополю свої види на крісло Нардепа має екс-мер Роман Заставний, який вхожий до Яценюка та має з ним непогані стосунки. Тому боротьба всередині опозиції розгорнеться між двома представниками, бо БЮТівець В.Деревляний вже шмат свого пирога отримав: його призначили керівником виборчого штабу, пише pobratym  з поштової електронної адреси pobratymy@ukr.net

Луценко і Тимошенко – символи демократії

Чому Деревляного призначили керівником виборчого штабу опозиції на Тернопільщині?