Ігор Побер – переможець!

Поділитися

Офіційне відкриття чемпіонату світу з пауерліфтингу WPA RAW 2012 Powerlifting & Bench Press Champ відбулося у Луцьку у спортивно-оздоровчому комплексі «Адреналін Сіті» 24 травня.

За словами президента WPA Ukraine Вадима Коцаги, участь у чемпіонаті, який відбуватиметься протягом 4 днів, візьмуть понад 350 найсильніших чоловіків та жінок із 15 країн світу. Зокрема, учасниками змагань стануть спортсмени з України, Німеччини, Росії, Молдови, Польщі, Азербайджану, Казахстану та Італії. Пауерліфтери виступатимуть у всіх вікових та вагових категоріях.

Участь у цих змаганнях взяв також титулований атлет із Тернополя Ігор Побер, який виступав у категорії 140 кілограм (власна вага 125, 200). У результаті змагань він став переможцем у жимі штанги лежачи у своїй ваговій категорії, вижавши штангу вагою 225 кілограм.

У найближчих планах спортсмена участь у Чемпіонаті Європи у місті Хорн (Австрія) в екіпіровочному дивізіумі, та, якщо дозволить робочий, у престижному відкритому чемпіонаті Америки у Лас – Вегасі, що відбудеться 13-15 липня.

Заставному б’ють вікна свободівці Олексія Кайди, які розвалюють КОД?

Екологи Тернопільщини користали і обдирали