Заставному б’ють вікна свободівці Олексія Кайди, які розвалюють КОД?

Поділитися

Неофіційний бізнес Романа Заставного останніми тижнями страждає від хуліганів: то вони побили вікна до ресторану “Україна” на 20 тисяч, то постраждало скло колишнього кафе “Космос”. Злі язики стверджують, що це стараються прихильники Олексія Кайди. Як стало відомо “Про все” з достовірних джерел, в минулу п’ятницю Олексій Кайдка як керівник “Свободи” на Тернопільщині не домовився із Романом Заставним як керівником “Фронту змін” на Тернопіллі. Для показухи, Олексій Петрович телефонував Олегу Тягнибоку в “скорбі і печалі” і повідав, що не вдалось порозумітись…

З партійного офісу “Свободи” “Про все” стало відомо, що це була чітка вказівка … Олега Тягнибока – за жодних обставин не домовитись. Знайти причину, щоб відмовитись! Тепер свободівці на Тернопільщині нібито будуть балотуватись по 5 округах, бо не зуміли досягти компромісу з “Фронтом змін”. Роман Заставний як кандидат-мажоритарник отримав потужного конкурента-“свободівця” Олексія Кайду.

Тернопільським “патріотам” буде вішатись лапша щодо поганого Заставного і прохідного Кайду. У столиці вважають же, що свободівці не усвідомлюють своєї місії, і починають помаленько підігрувати нікому не відомому провладному кандидату. У Тернополі ж експерти “Про все” стверджують, що значно гірше, коли  тягнибоківці свідомо почнуть відробляти вкладені у них кошти регіоналів.

Чим кращий Роман Заставний від Олексія Кайди для тернополян, “Про все” так і не зуміло знайти відмінностей. Можливо, ви у коментарях напишете шановні читачі?

Кандидати від КОДу в очах виборців стануть не такими однозначно прохідними… Що й потрібно було досягнути владі.

Олексію Кайді, напевно, доведеться не лише покинути Тернопіль, але й зі Львова перебратися до рідного Бердянська…

Ірина Головко: «Не думаю, що обов’язкове ліцензування захопить страхові компанії зненацька»

Ігор Побер – переможець!