Інфотурцентру 2 роки

Поділитися

17 травня комунальному підприємству Тернопільської обласної ради «Тернопільський обласний інформаційно-туристичний краєзнавчий центр» виповнилося 2 роки.

Як повідомив заступник директора підприємства Анатолій Фарцабей, за двадцять чотири місяці роботи центром зроблено чимало. Серед головних досягнень: перемога підготовленого фахівцями центру проекту «Туристично-рекреаційний кластер «Дністровський каньйон» у Всеукраїнському конкурсі проектів та програм органів місцевого самоврядування; заснування та реєстрація першого на Тернопіллі спеціалізованого туристичного журналу «TernoTRAVEL»; налагодження співпраці з іноземними колегами, зокрема з Польщі, Угорщини, Іспанії, Бразилії. Окрім цього, менеджери центру представили Тернопільську область на трьох міжнародних туристичних виставках, підготували та видали каталог сільських зелених садиб Тернопільщини, каталог інвестиційних проектів «Тернопілля – територія туризму». До послуг туристів діє інформаційно-туристичний портал www.ternotravel.com, який постійно оновлюється туристичними новинами та пропозиціями. Започатковано безпрецедентну акцію-марафон «Відпочивай на Тернопіллі!», організовано фотоконкурс «1000 туристичних чудес Тернопілля».

Що ж до планів на майбутнє, то серед основного: відкриття інформаційно-туристичного центру в центральній частині міста Тернополя, який стане аналогом європейських інфотурцентрів; участь у Міжнародній туристичній виставці «Турсалон 2012», що проходитиме у Познані, і головне – подальша популяризація Тернопілля як привабливого туристично-рекреаційного регіону.

У Шумську випускний святкували по особливому (відео)

Лікар-акушер-гінеколог «Поліклініки Медікус» Ірина Зубакіна про бактеріальний вагіноз