Як кандидат в депутати від влади по Чортківщині Володимир Бедриківський сприяє окозамилюванню

Поділитися

За ініціативою та сприянням нашого земляка Володимира Бедриківського телеканал УТ-1, а саме – знімальна група «Надвечір’я», очолювана автором і ведучою даної програми Тамарою Щербатюк – заслуженим діячем культури України, кавалером ордена княгині Ольги, проводила запис телепрограми на Чортківщині, знайомлячись із цікавими та неординарними особистостями нашого краю. Пані Тамара була приємно вражена щирою гостинністю чортківчан, красою нашого краю.

У пишній ошатній залі ресторану «Асторія», яка у дивовижній атмосфері перетворилася на знімальний майданчик, зібралися знані та шановані особистості нашого краю: митці слова та пісні, фольклористики, представники влади району та освітяни, учасники студії «Сонячне гроно» (яка працює при центральній районній бібліотеці), жінки – сільські голови. Представила всіх учасників, відкривши вечір, присвячений Дню матері, Оксана Колівошко – директор центральної бібліотечної системи району.

А далі майстерно творилися телесюжети: Раїса Обшарська, Тетяна Яблонь, Галина Грицьків, Ярослав Дзісяк, о. Мирон Заяць (с. Скородинці) читали власні вірші; Іван Стечишин, заступник голови райдержадміністрації, із найщирішими словами шани та любові звернувся до рідної неньки, привітавши її та усіх матерів зі святом; присутні пригадували приємні моменти життя, пов’язані з матір’ю.

На галявині побіля районного будинку культури ім. К.Рубчакової відбулося знайомство знімальної групи з народним аматорським жіночим ансамблем «Оксамит» (кер. І.Желіховська). Слід відзначити, що даний колектив удостоєний поїздки до Києва на знімальний процес програми «Надвечір’я» у студії Першого телеканалу.

Не обминули телевізійники с. Скородинці, де свою творчу мистецьку працю показав народний аматорський фольклорно-обрядовий ансамбль, який несе давні традиції в сьогодення ось уже 40 років (кер. Л.Чайка). Побували і в Семаківцях, де творився відеосюжет про знаний у нашому краї «Бабограй» (кер. М.Деркач). А під завісу плідної праці «Надвечір’я» завітало до чудової жінки, майстрині-вишивальниці села Долина Ольги Басістої, котра пригостила шанованих гостей свіжоспеченим власноруч хлібом і подарувала розмаїтий вишиваний рушник.

У червні цього року ми матимемо змогу переглянути на телеканалі УТ-1 програму «Надвечір’я» за участю чортківчан, повідомляє news.chortkiv.net.ua

19 травня у Тернополі – „Велодень”

На Тернопільщині стане жити веселіше!