На Тернопільщині стане жити веселіше!

Поділитися

Жити стане веселіше! Інтернет-газета “Про все” розпочинає конкурс приколів, які траплялись з мешканцями Тернопілля. На конкурс можна присилати власні відзняті фото, відео а також текстові описи ситуації, написані вами чи спільно з групою.

Про що можуть бути “приколи”? Про себе, друзів, сусідів, знайомих, владоможців, партійців, наркоманів і міліціонерів і так далі. Всіх і кожного, кого носить планета Земля на території Тернопільської області. Або тернополян закордоном!!!

Переможець отримає суперприкольний приз + 200 гривень заохочувальних. Переможця визначатимуть читачі інтернет-газети. Звичайно, зможуть й долучатись рекламодавці, яким сподобаються якісь роботи. Кількість подачі робіт – необмежена! Проте,  маємо застереження – роботи мають бути власні!

Підбиття підсумків відбуватиметься щомісяця! Які критерії? За кількістю коментарів, сумою підтримки оцінок та кінцевим голосуванням! Присилати роботи можна на електронну пошту provse87@mail.ru з поміткою на “конкурс приколів” Успіхів усім! Веселого вам настрою!!!

Приклади з інтернет-мережі для “розігріву”


Як кандидат в депутати від влади по Чортківщині Володимир Бедриківський сприяє окозамилюванню

Хто з тернопільських владоможців, на вашу думку, поєднаний з криміналом (опитування)?