Якісній роботі – безпечні умови праці

Поділитися

У лісових держпідприємствах ТОУЛМГ перевірили стан із дотримання охорони праці

Якісна робота прямо пропорційна робочому місцю з безпечними для життя і здоров’я умовами праці – переконаний головний спеціаліст відділу технічної політики та промислової діяльності Тернопільського обласного управління лісового та мисливського господарства Василь Заблоцький.

Щороку наприкінці квітня в Україні відзначається Тиждень охорони праці, під час якого вибірково на всіх підприємствах проводиться стан з дотримання вимог законодавчих та інших нормативних правових актів з охорони праці. Цьогоріч перевірку проведено в усіх областях України, у 220 підприємствах із різною формою власності. У перелік підприємств, на яких перевірили умови безпеки праці ввійшли і держпідприємства, підпорядковані Тернопільському обласному управлінню лісового та мисливського господарства. Зокрема, ДП «Тернопільське лісове господарство (директор Олег Данилевич).

Як повідомив Василь Заблоцький, за результатами перевірки в Тернопільському лісгоспі не виявлено значних порушень. Перевіркою встановлено, що на даному підприємстві чітко дотримуються Закону України «Про охорону праці». Керівники структурних підрозділів підприємства пройшли навчання та перевірку знань з питань охорони праці, на підприємстві функціонує служба охорони праці, розроблено інструкції з охорони праці за видами роботи та професіями.

Також, що дуже важливо, проводиться систематичне навчання та перевірка знань працівників, які виконують роботи з підвищеною безпекою.

Приємно і те, що вже другий рік поспіль на держпідприємствах Тернопільського облуправління лісового та мисливського господарства не виявлено жодних недоліків із охорони праці під час виконання усіх видів лісових робіт та не зафіксовано жодного нещасного випадку.

Тож символічно постукаємо по дереву зі сподіваннями, що лісова галузь Тернопілля асоціюватиметься лише з безпекою праці і її охороною на найвищому рівні.

Прес-служба Тернопільського обласного управління

 лісового та мисливського господарства

Громадськість вимагає від “української опозиції” народних “праймеріз”

У Тернополі з грудня 2011 року по квітень 2012 року тривала благодійна соціальна акція «Я хочу бути спортивним!»