Крадене обміняли на спиртне

Поділитися

Запрошуючи у гості будь-кого, потрібно пильнувати свої речі. Саме такі висновки довелося зробити мешканцю Шумщини. Після візиту знайомих з його помешкання зникли щойно придбані запчастини до бензопили.
37-річний хмельничанин та його співмешканка часто навідувалися до будинку шумчанина. Приводом, як правило, завжди ставала оковита. Під час одних таких посиденьок, господар похвалився, що купив дорогі запчастини до бензопили. Чоловік мав намір відремонтувати її. Якби ж тільки власник помешкання знав, що його гості виявляться ласими до чужого добра. Після їх відвідин та чималої кількості випитого спиртного зникла його покупка. Виявивши пропажу, чоловік звернувся за допомогою до працівників районної міліції.
Як розповів начальник Шумського райвідділу внутрішніх справ Анатолій Ігнатюк, підозрюваних у скоєнні крадіжки, 37-річного хмельничанина та його співмешканку, міліціонери затримали оперативно. Проте, чуже добро вони вже встигли обміняти на спиртне. Як з’ясувалося, чоловік і жінка ніде офіційно не працюють. Живуть за рахунок випадкових заробітків. Обоє полюбляють випити.
Проти крадіїв порушено кримінальну справу за статтею 185 (частина 2) Кримінального кодексу України.

Крадієм виявися рідний брат

Законом заборонено сіяти, а також культивувати мак чи коноплі