Крадієм виявися рідний брат

Поділитися

Родичів не обирають. Нещодавно у цьому переконалася 52-річна мешканка одного із сіл Чортківського району.
Жінка звернулася до місцевих правоохоронців із завою про крадіжку. З будинку зникли гроші, які вона зберігала у шафі. Виїхавши на місце скоєння злочину, оперативники з’ясували, що напередодні у помешканні жінки побував її брат. Підозри міліціонерів підтвердилися – він дійсно виявися причетним до зникнення грошей.
Родинні стосунки сестра та 47-річний чоловік майже не підтримували. Хоча мешкали у сусідніх селах, проте зустрічалися рідко. Чоловік ніде не працював, зловживав спиртним. Жив, як правило, в борг, то в когось позичить гроші, то в магазині візьме спиртне і обіцяє розрахуватися пізніше. Якось вирішив завітати у гості до сестри. Та дома нікого не виявилося. Зачинені вхідні двері чужої домівки на перешкоді не стали. Підібравши ключ до замка, потрапив досередини. Понишпоривши у помешканні, знайшов сховок з грошима. Вже збирався йти та на порозі зустрів сестру. Господиня непроханому гостю здивувалася. Та чоловік почав бити на жалість, мовляв такий бідний, що навіть грошей на хліб немає , тому і прийшов за допомогою до сестри. Жінка пожаліла родича, нагодувала. На тому й розійшлися.
Пропажу пенсіонерка виявила лише згодом. За допомогою звернулася до працівників районної міліції.

Свою провину злодій не заперечував. Щоправда, чужі гроші, а це майже 800 гривень, він вже встиг потратити. Частиною з них розрахувався за борги, решту спустив на спиртне.
Проти злодія порушено кримінальну справу за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України – крадіжка. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Після провалу Надала треба готуватись Турському. Зразок

Крадене обміняли на спиртне