Партія «УДАР Віталія Кличка»: трагедії в «нарізці округів» немає

Поділитися

Третього травня відбулося чергове засідання Тернопільського прес-клубу на тему: «Нарізка» виборчих округів на Тернопільщині: сценарій влади чи оптимальний варіант?»

Мова йшла про постанову «Про утворення одномандатних виборчих округів на постійній основі у межах Автономної Республіки Крим, областей, міст Києва та Севастополя», прийняту 28 квітня ЦВК.

У порівнянні з минулими виборами до Верховної ради та виборами Президента межі п`яти округів на Тернопільщині змінилися. На засіданні обговорювали питання про те, наскільки оптимальним є затвердження меж округів і чи «на руку» опозиції зміни меж округів області, повідомляє прес-служба ТОО ПП «УДАР Віталія Кличка»

Ігор Яворський, заступник голови виконкому політичної партії «УДАР», під час свого виступу зауважив, що партія «УДАР Віталія Кличка»  не робить трагедії із того, як відбувається «нарізка округів».

–          Зрозуміло, що «нарізка»  виборчих округів на Тернопільщині це – сценарій влади, на користь провладних партій та мажоритарників, адже в них, я маю на увазі владу, є усі важелі впливу, і є орган, який вносить пропозицію, щодо меж виборчих округів: ОДА, і орган, який затверджує ці пропозиції, тобто ЦВК.

Але з цієї ситуації партія Віталія Кличка не робить ніякої трагедії. Згідно нашої партійної виборчої стратегії, яка була оприлюднена і затверджена на Всеукраїнському з’їзді 28 квітня в Запоріжжі, партія «УДАР» однозначно виставить достойні кандидатури на мажоритарних округах. Звичайно ми, як і будь-яка опозиційна політична сила, зустрінемо опір влади. Але я переконаний, що «бій за Україну» ми виграємо! , – резюмував він.

Наливайченко: «Вітіна тисяча» – це неприховане насильство над українцями похилого віку

Тернопільські політики обговорили “меню” (відео)