Пікетування ОДА та хода вулицями міста: «Збережемо моральне і фізичне здоров’я наших дітей та традиційну українську сім’ю!»

Поділитися

У Тернополі 18.05.2012 року о 16:00 відбудеться пікетування ОДА та хода вулицями міста:
«Збережемо моральне і фізичне здоров’я наших дітей та традиційну українську сім’ю!»

Прийди на мітинг
За здорові стосунки!
За здорових дітей!
За здоровий спосіб життя!

Ми виступаємо проти гей-парадів, ювенальних нововведень і так званої гендерної політики. Все це призводить до руйнації сім’ї, а в результаті – до втрати ґенофонду української нації.
Громада міста має рішуче виступити й об’єднатисвої зусилля проти збочень, які хочуть впровадити в нашеповсякденне життя!

Так звана «ЮВЕНАЛЬНА ЮСТИЦІЯ» начебто покликана захистити дітейчерез впровадження міжнародної системи правосуддя над неповнолітніми правопорушниками. Однак на практиці це: насильно відняті з сімей діти; заохочення у дітей доносництва на своїх батьків (вирощування нових «павликівморозових»);- сексуальне розтління дітей у школі, під приводом захисту права дитини на інформацію; повна некерованість та агресивність підлітків;- привнесення у сім’ю конфліктів між поколіннями;- провокування підлітків на протиправні дії (що регулярно відбувається на батьківщині та в оплоті ювенальної юстиції – у Франції, де масові молодіжні заворушення стали невід’ємною частиною французьких реалій);- використання захищених ювенальною юстицією підлітків для скоєння кримінальних злочинів.
Згідно сучасних нововведень в науковій літературі та юридичних документах, «ҐЕНДЕР» подається не тільки, як рівність чоловіків та жінок, для захисту прав жінок, а і як СОЦІАЛЬНА СТАТЬ, що означає мовляв не важливо ким народиться твоя дитина чоловіком чи жінкою, але важливо ким вона себе почуває. Тому в українському підручнику «Основи теорії ґендеру» вказано, що нібито існує п’ять «ґендерів» (статей), а саме: «чоловічий, жіночий, бісексуальний, гомосексуальний і транссексуальний».

Ні ґендерному безумству в дошкільних програмах!
«ҐЕНДЕРИСТИ» ХОЧУТЬ

• виховувати дитину без огляду на її стать
• щоб члени сім’ї не мали спільного прізвища
• змінити в дошкільній програмі поняття статевої ідентифікації
• заборонити оспівувати в казках материнство, батьківство, любов до Батьківщини
• щоб хлопчики перестали відчувати себе мужніми, а дівчатка – ніжними

Педофілія – вершина ґендерної політики!

Організатори: Тернопільська обласна громадська організація “Твереза Тернопільщина” та ряд інших громадських організацій.

Заява Голови Представництва ЄС з приводу заходів, запланованих 19-21 травня низкою українських неурядових організацій, з нагоди відзначення Міжнародного дня проти гомофобії (17 травня)

Перша ознайомча видиво-нарізка тернопільської ватаги Лос Колорадос