Подяка Президенту фонду «Галичина-Волинь» Володимиру Клименку від мешканців Збаразького району

Поділитися

Шановна редакціє, звертаються до вас громади  Збаразького району, сіл Вищі й Нижчі Луб’янки. Села наші, хоч і розташовані недалеко від обласного та районного центрів, все ж люди потерпали від бездоріжжя. Сказати по правді, вже й не вірилося, що колись може щось змінитися і коли почалися ремонтні дроги – ми теж не вірили що все буде доведено  до логічного завершення. Але нині, ми надзвичайно вдячні Президентові фонду «Галичина-Волинь» Володимиру Клименку за те, що він є людиною слова. Дуже багато до нашої громади вже приїжджало «обіцяльників», але на тому –   все , як звично, й закінчувалося. Володимир Клименко ж, не обіцяє – він робить. Нині у нас нова,  рівненька, зі свіжою розміткою, дорога і ми впевнені,  що це –  наш початок змін на краще.

Здоров’я Вам та благополуччя, Володимире Олександровичу!

З повагою, від громад – голови сільських рад Біловус Надія Йосипівна та Василь Степанович Таращук.

А також: Борщ Марія, Кушіль Марія, Левчук Оксана, Олещук Ольга, Гарматюк Василь, Гв’язда Василь, Гв’язда Степан,  Жила Надія, Моргун Ігор,  Левчук Володимир, Галиш Іван, Яремчук Володимир, Жварун Ярослав, Клопотюк Петро, Жила Володимир, Бічак Ігор, Мельник Зіновій, Вербіцька Наталя, Смітюк Ніна, Жила Ірина, Яремчук Віра, Кондзерський Ігор, Гук Ярослава, Комендант Галина, Козак Марія.

Президент фонду «Галичина-Волинь» Володимир Клименко: Я вважаю, що на своєму місці кожен має зробити щось для своєї країни – вихідцем із якого регіону він би не був, бо ми всі діти однієї великої Держави

На Тернопільщині за корупцію оштрафовано дільничного інспектора