У центрах зайнятості Тернопільщини “хімічат” на мільйони

Поділитися

Тернопільські ревізори виявили в центрах зайнятості області порушень на суму 1 млн 212 тис. грн

Одним з ключових питань, яке розглядалося 15 травня цього року на розширеному засіданні колегії Держфінінспекції в Тернопільській області, було питання про організацію та якість виконання централізованого доручення щодо проведення ревізій фінансово-господарської діяльності державних соціальних фондів у Тернопільській області.

Зокрема, аналіз ревізій цільового та законного використання коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття засвідчив, що загальна сума виявлених в області порушень, які призвели до втрат, становить 1 млн 212 тис. грн, з яких майже 97 відсотків – незаконні витрати. 685 тис. грн фінансових втрат уже відшкодовано.

Загалом було проведено 18 ревізій в установах, які є розпорядниками коштів фонду: в обласному, Тернопільському міськрайонному та районних центрах зайнятості.

Найбільші суми фінансових втрат виявлено в обласному центрі зайнятості – 608 тис. грн, у Лановецькому – 259 тис. грн, Гусятинському – 79 тис. грн, Кременецькому – майже 53 тис. грн, Бучацькому – більше 32 тис. грн, а також у Заліщицькому та Зборівському районних центрах зайнятості – по 28 тис. грн, повідомили “Про все” у   прес-службі Держфінінспекції  в Тернопільській області

У Довжанці викрили афери з майном громади на мільйони гривень!!!

На Тернопільщині порушено кримінальну справу стосовно директора товариства за самовільне використання землі