Віталій Кличко: «УДАР» йде на вибори за партійними списками окремо – і це остаточне рішення

Поділитися

Партія «УДАР» не збирається об’єднуватися з жодною з політичних сил і не веде подібних переговорів. Натомість, «УДАР» готовий узгоджувати з іншими опозиційними силами кандидатів в депутати на мажоритарних округах на основі незалежного опитування і виступає за принцип «один округ – один кандидат від опозиції».

Про це лідер «УДАРу» Віталій Кличко заявив під час прес-конференції у Полтаві. Місцевим журналістам Кличко прокоментував поширену деякими ЗМІ інформацію щодо начебто намірів об’єднання «УДАРу» з іншими політсилами. «Ми не можемо знати, навіщо і чому різні політики заявляють про ймовірність чи перспективу об’єднання з «УДАРом». У нас тільки одна відповідь – це провокація», – сказав Кличко.

«Усі політики й ті, хто такими себе вважають, повинні відповідати за власні слова і власні дії. Ми за свої відповідаємо. Тому ще раз наголошуємо: «УДАР» нікому з політичних сил не обіцяв об’єднання. Ми заявили про свої наміри йти за списком окремо і йдемо окремо. І за це готові нести відповідальність перед своїм виборцем. А щоразу нові коментарі щодо буцімто намірів «УДАРу» свідчать про одне: рейтинг партії, який впевнено зростає, не дає спокою багатьом», – заявив Кличко.

“УДАР” не бачить можливості співпраці з партією “Україна – Вперед!” Королевської

Віталій Кличко: Бойкотуйте деспотів, а не Україну