Випускники якої тернопільської школи вам найбільше сподобались на параді? (відео, опитування)

Поділитися

[poll id=”71″]

Вчора у Тернополі відбувся в черговий раз парад випускників. Традиційно. Як завжди, міліціонери на мотоциклах, військовий оркестр, мажорнетки, чиновники з мером і щасливі, але змордовані спекою випускники.

Особливістю цьогорічного параду була… скромність. Не було феєрверку фасонів плать, нарядів. Зменшилась й кількість вишиваних костюмів. Склалось враження, що це управління освіти і влада для себе, своєї галочки організували парад.
Шкода, що у Тернополі парад випускників завмер у своєму розвитку, що жодна школа не перетворює його у карнавальне свято на зразок а-ля Ріо-де-Жанейро, не засновує своїх талісманів, не демонструє свої особливості і таланти… А та пародія, що відбувалась на центральному стадіоні на початку свята із неграмотним і монотонним читанням безликих текстів, взагалі відбивала бажання щось послухати про тернопільські школи, випускників. Краще вже записати на “фанеру” …


В останній місяць весни, у травні, коли земля оживає та вкривається квітами Україна святкує День Матері. День світлий та красивий, теплий, як мамині руки.

Як “цвіли вишиванки” у Тернополі: день перший (відео)