28 червня у Тернополі відбудеться маніфестація присвячена захисту сім’ї, дітей та традиційних сімейних цінностей

Поділитися

На сьогодні в Україні проводиться низка реформ, які припідносяться як основа соціального благополуччя, проте по своїй суті підривають фундамент морального здоров’я дітей, авторитет батьків та нищать інститут традиційної сім’ї. Зокрема, мова іде про розширення сфери гендерної політики та впровадження в Україні ювенальної юстиції західного зразка.

Українська громадськість об’єднається, щоб сказати:

  • Гендерній політиці – НІ! (Йдеться про пропаганду всіх видів збочень. Ціль цієї політики – це висміяти родину і традиційний поділ суспільства на жінок та чоловіків)
  • Ювенальній юстиції – НІ! (Йдеться про впроваджуваний Євросоюзом механізм відбирання українських дітей)
  • Антидискримінаційним законам – НІ! (Після прийняття антидискримінаційного закону № 10468, усі, хто незгідні з тим, що збочення мають бути поставлені на рівень сім’ї, будуть покарані згідно нового закону.)
  • Знищенню моралі – НІ! (Вже цього тижня гендерні та ЛГБТ – лобісти хочуть просунути закон №10447, згідно якого буде ліквідований центральний орган захисту суспільної моралі – Національна експертна комісія з питань захисту суспільної моралі)

 

НЕ БУДЬ БАЙДУЖИМ! СЬОГОДНІ ЙДЕТЬСЯ ПРО МАЙБУТНЄ ТВОЇХ ДІТЕЙ!

Дата проведеннячетвер 28 червня 2012 р. з 12:30 по 15:30

Місце проведення:

Маніфестація з ходою від бульвару  Д. Галицького (біля літака), проспект Степана Бандери, вул. Руська, вул. Замкова (ОДА), вул. Грушевського, вул. Листопадова (Міська рада), вул. Руська, бульвар Т.Шевченка до майдану Театрального.

 

Організатор:                ГО “Молодь за здорове життя”

На Тернопільщині наважилися змінити сценарій виборів

Тернопільські вболівальники не підтримають португальців у фіналі Євро-2012