Агресивний клієнт розтрощив майно АЗС

Поділитися

    Під час візиту на автозаправку «ОККО» 33-річний тернополянин розтрощив майно АЗС, нахамив працівникам і розбив заднє скло «Таврії», яка, крім того, постраждала від хулігана, коли той прямував заправляти свою легківку. Заспокоїти агресивного клієнта вдалося працівникам Тернопільського райвідділу міліції та Державної служби охорони.
— Черговий райвідділу отримав повідомлення, що близько 7 години на автозаправці «ОККО», яка знаходиться на Збаразькому кільці в Тернополі, водій автомобіля «Опель Омега» вчинив скандал, — розповідає заступник начальника — начальник міліції громадської безпеки Тернопільського РВ УМВСУ в області Богдан Бігун. — Чоловік вимагав негайно заправити його автомобіль, кричав, обзиваючи усіх нецензурними словами. На зауваження відреагував агресивно — вдарив працівника АЗС. Відтак почав трощити майно заправки.
У той час на АЗС під’їхала легківка «ЗАЗ 110307», яку хуліган вже встиг пошкодити дорогою на заправку. Зловмисник повернувся до свого автомобіля, взяв бейсбольну биту і розбив заднє скло «Таврії». Коли до нього підійшов чоловік і попросив припинити хуліганити, молодик битою наніс йому тілесні ушкодження. Згодом зайшов у приміщення АЗС і почав погрожувати працівникам. На три з половиною години роботу автозаправки було призупинено. Заспокоїти дебошира змогли лише працівники ДСО та слідчо-оперативна група Тернопільського райвідділу міліції.
Зловмисника затримали. За фактом хуліганства порушено кримінальну справу. Наразі ведеться слідство і підраховуються збитки, які агресивний клієнт наніс АЗС.

Краденим мобільним телефоном дав покористуватися знайомому

Працівники ДАІ нібито керувалися законом, затримуючи водія-порушника