Бійці державної служби охорони затримали відвідувача бару, який поцупив… “тривожну кнопку”

Поділитися
    Добігти він встиг лише до дверей бару, де вчинив правопорушення. Наразі стосовно чоловіка вирішується питання про порушення кримінальної справи за вчинення крадіжки.
    Днями у місті Підволочиську об’їзний наряд у складі працівників відділу ДСО та райвідділу міліції отримав повідомлення від оператора пульту про спрацювання тривожної кнопки в одному з місцевих барів, що перебуває під охороною.
Через лічені хвилини міліціонери прибули на місце події. До них звернулась бармен закладу, яка пояснила, що невідомий чоловік, будучи добряче напідпитку, поводився агресивно стосовно працівників закладу та інших відвідувачів, заважав роботі бару. Не стерпівши нахабної поведінки відвідувача, бармен негайно натиснула тривожну кнопку, яку в даному закладі (через відсутність стаціонарного телефону) обладнали на службовому «мобільнику».
Коли ж бармен відійшла від стійки, щоб обслужити інших відвідувачів, молодий чоловік побачив, що телефон вона залишила за барною стійкою. Не довго думаючи, молодик схопив «мобілку» і кинувся навтьоки. Утім, він навіть не встиг вибігти з бару, коли був затриманий міліціонерами.
Правоохоронці негайно вгамували та затримали зловмисника. Під час затримання той безуспішно намагався позбутись викраденої речі.
Невдовзі затриманого, 44-річного місцевого жителя, було доставлено до Підволочиського райвідділу міліції для з’ясування обставин події та прийняття відповідного процесуального рішення. Наразі затриманому інкримінують правопорушення, передбачене ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання за вчинення подібного злочину передбачене у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.
ВДСО при УМВС України в Тернопільській області

Судимий за наркотики перекваліфікувався у крадія

Нині у Тернополі організуються захищати солов’їну