Судимий за наркотики перекваліфікувався у крадія

Поділитися
   Дільничні інспектори Тернопільського міськвідділу внутрішніх справ за підозрою у вчиненні крадіжок з крамниць затримали 36-річного мешканця обласного центру. Уже доведено причетність підозрюваного до двох фактів незаконного заволодіння чужим майном.
    Раніше судимий тернополянин вирішив трохи змінити кримінальне ремесло. Якщо раніше торгував наркотиками, за що отримав покарання, то тепер взявся за майнові злочини. Вабив зловмисника крам у торгових закладах. В одній з крамниць молодий чоловік поцупив барсетку, а в іншій – електрошліфувальну машинку.
Як з’ясувалося, лиходій діяв за принципом «бути непоміченим». Мається на увазі – так спритно винести товар, щоб ніхто й нічого не запідозрив. Кращої нагоди, аніж дочекатися зайнятості продавця годі шукати. Тож молодик заходив до тих торгових закладів, де було багато покупців, а, відповідно, продавець приділити увагу і встежити за усіма не встигав.
У галантерейній крамниці зловмисникові вдалося поцупити барсетку. Товар ходовий, тож продавця на крадене вдалося знайти одразу, тим більше, що вартість товару була меншою у рази.
Наступний злодійський похід був до крамниці, що реалізує електротовари. Скориставшись нагодою, лиходій поцупив шліфувальну машинку вартістю понад півтисячі гривень. Продавець швидко помітив зникнення товару, тож звернувся до правоохоронців.
Оперативно відреагувавши на повідомлення, міліціонери затримали крадія. За вчинене зловмисник понесе карну відповідальність – проти нього порушена кримінальна справа за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України.

Плагіатор митрополита Мефодія (УАПЦ) спробує навчити чогось журналістів: як тирити відео з youtube?

Бійці державної служби охорони затримали відвідувача бару, який поцупив… “тривожну кнопку”