Долучися до збору коштів на операцію дівчинці!

Поділитися


Чортківська районна асоціація підприємців і Тернопільський обласний осередок об’єднання «Фортеця» в рамках благодійного проекту «Поглянь на світ очима серця» розпочинають збір коштів на лікування жительки села Нагірянка (Чортківський район) Катерини Кучарської.

Каті лише 15-й рік, але через недугу на спині дівчинки росте горб, який ускладнює нормальне дихання, зумовлює зміщення внутрішніх органів і обмежує можливості дитини у спілкуванні та навчанні. Допомогти Катерині може лише складна операція, яка коштує 120 тисяч гривень. Її батьки, нажаль, не в змозі самостійно зібрати таку суму.

«Дуже страшно, коли люди залишаються на одинці з таким горем. Тому ми закликаємо всіх, хто має таку можливість, зробити свій внесок у порятунок дитини. Віримо, що є чимало добрих, світлих і благословенних Богом людей, яким зроблене добро обов’язково вернеться сторицею», – закликала заступник голови Чортківської районної асоціації підприємців, голова Тернопільського обласного осередку об’єднання «Фортеця» Людмила Скакун.

Кожен може допомогти Катерині Кучарській, переказавши кошти за реквізитами:

Одержувач : Приватбанк

Найменування банку : Приватбанк

Номер рахунку: 29244825509100

МФО: 305299

ОКПО: 14360570

Призначення платежу: Благодійний внесок для Катерини Кучарської.

«Екотолока-2012»

УДАР у Тернополі представив свою команду на виборах-2012 (відео)