Громадський комітет оголошує проведення праймеріз у Зборівському окрузі

Поділитися

На звернення громадськості Бережанського, Козівського, Зборівського, Підгаєцького районів Громадський комітет «Народний вибір-2012» проведе праймеріз серед потенційних кандидатів у народні депутати на виборах 28 жовтня 2012 р. від опозиційних сил по Зборівському виборчому округу.

Запрошуємо опозиційних політиків, які планують балотуватися по Зборівському виборчому округу, до 18 години 5 червня зголоситися для участі у попередньому народному голосуванні – праймеріз.

Участь у праймеріз мають право брати лише:

1. Громадяни України, які можуть бути обрані до Верховної Ради України, згідно із Законом України «Про вибори народних депутатів України».

2. Особи, які є представниками опозиційних партій або громадських організацій.

Обов’язкова умова участі: кандидати, які програють праймеріз, повинні будуть відмовитися від балотування на чергових виборах до Верховної Ради України.

Праймеріз відбудуться на початку липня 2012 року. Право голосу на праймеріз матимуть лише виборці Зборівського виборчого округу.

Для проведення праймеріз буде створено громадські окружну та дільничні виборчі комісії, до складу яких увійдуть представники кандидатів та громадських спостережних організацій.

Пункти для голосування розташовуватимуться максимально доступно для виборців – у більшості населених пунктах округу.

Для участі у праймеріз кандидати повинні зробити внесок, розмір якого визначиться на засіданні громадської окружної виборчої комісії. Порядок організації та проведення праймеріз регулюватиметься положенням, затвердженим на засіданні громадської ОВК. Засідання комісії відбудеться після закінчення реєстрації кандидатів.

Осіб, які бажають взяти участь у праймеріз, просимо подати заявки за адресою: primaries.ua@ukr.net

У електронному листі-заявці слід подати такі дані:

1. ПІБ

2. Дату народження

3. Громадянство

4. Партійність

5. Членство в громадських організаціях

6. Місце роботи

7. Контакти

8. Коротка автобіографія

Громадський комітет «Народний вибір 2012» створено 25 травня цього року. До Комітету увійшли: Всеукраїнська профспілка «Народна солідарність», Національний комітет громадянської кампанії «Молодіжна варта», незалежні експерти та представники громадських спостережних організацій.

Наливайченко першим зголосився взяти участь у праймеріз по Зборівському округу

Що розповідають про українську мову тернопільські політики другого-третього ешелону (відео)