Наливайченко першим зголосився взяти участь у праймеріз по Зборівському округу

Поділитися

Громадсько-політичний діяч Валентин Наливайченко дав згоду на участь у попередньому голосуванні – праймеріз по Зборівському округу.

Як повідомляє прес-служба політика, Наливайченко подав відповідну заяву до Громадського комітету «Народний вибір 2012», який 31 травня оголосив про старт кампанії попереднього народного голосування у Зборівському виборчому окрузі.

Коментуючи своє рішення, політик наголосив на тому, що  праймеріз – єдиний, чесний механізм для визначення гідних опозиційних кандидатів на виборчих округах.

«Опозиції треба максимально уникати підкилимних переговорів щодо узгодження  кандидатур. Іноді складається враження, що дехто з опозиційних очільників банально торгують округами, висуваючи завідомо непрохідних кандидатів. Це гра у піддавки владі, а не на перемогу опозиції. Окремі опозиційні лідери, засліплені вузькопартійними вигодами, фактично вносять розбрат у патріотичний рух, адже для них партійні квоти є важливішими за національний інтерес», – відзначив Наливайченко.

Він також заявив: «Деякі опозиціонери  перебувають у полоні ілюзій. Підтримка КОД ще не гарантує перемоги. Головне – отримати народну підтримку. Завдання праймеріз – визначити таких кандидатів, які мають найвищий рівень народної довіри. Єдиний кандидат від опозиції має обиратися громадою, а не партійними вождями».

«Розвиток полуничних кооперативів» на Тернопільщині

Громадський комітет оголошує проведення праймеріз у Зборівському окрузі