Історія успіху колишнього безробітного Віталія Кривуна

Поділитися

Віталій Кривун тривалий час працював на різноманітних посадах. Працюючи останніх 2 роки заступником директора на ТОВ «Хоростківський цукровий завод». Бажання змінити щось у власному житті привело його у Тернопільський міськрайонний центр зайнятості. На допомогу прийшли фахівці з профорієнтації, які провели професійну консультацію із використання профдіагностичного обстеження. Визначили професійну спрямованість, особисті якості, мотиваційні чинники, вміння формувати команду. З’ясувалось, що у Віталія потужні підприємницькі якості, які не слід тримати в собі. Це був поштовх до змін у власному житті. Також відвідавши в центрі зайнятості семінари з орієнтації на підприємницьку діяльність, зрозумів, що він тепер хоче прокладати свій шлях до самореалізації, тобто стати приватним підприємцем та відкрити власну справу. За направленням центру зайнятості пройшов навчання «Менеджмент малого підприємництва», написав бізнес-план та  успішно захистив його.

До вибору діяльності підійшов серйозно та відповідально, адже треба було знайти таку справу, щоб вона відрізнялася оригінальністю від значної кількості приватних підприємств. Адже тільки тоді матимеш покупців на свій товар чи послугу. А що для людини важливо, як не її будинок. Недаремно кажуть: « Мій дім-моя фортеця!»  Кожному важливо, що дім був затишний, комфортний, привабливий ззовні та менш енергозатратний. У сучасному світі людство витрачає на обігрів та охолодження понад 40% енергоресурсів.  Даний факт доводить, що сьогодні ринок теплоізоляційних матеріалів користується високим попитом. Так виникла ідея реалізації теплоізоляційних матеріалів торгової марки «PSV-SENTR». Це високоякісні теплоізоляційні панелі (термопанель) з пінополістиролу та штучного каміння, які виконують функцію не лише теплоізоляції, а ще виступають елементом зовнішнього декору для фасадів будинків завдяки імітації з каміння або цегли.  З настанням теплої пори року помітно пожвавішав попит на таку продукцію, особливо серед жителів сіл Тернопільської області. Люди почали звертати увагу на матеріли, які є екологічно безпечними, не потребують в роботі з ними необхідної кваліфікації, мають бездоганний вигляд та розумну ціну.

 

Хоча свою підприємницьку діяльність на ринку «Західний» Віталій Кривун розпочав недавно, але вже встиг розширити її до дистриб’юції фарбо-лакових виробів.

« Я планую сформувати команду торгових представників, які будуть реалізовувати продукцію торгової марки «PSV-SENTR» та інших фарбо-лакових виробів на території Тернопільської області, а також Західного регіону України. Крім того планую запустити виробництво даних теплоізоляційних матеріалів у місті Тернополі. На сьогоднішній день в Україні є лише три підприємства по випуску даної продукції.»,- розповідає Віталій.

Поява нових конкурентів з подібним товаром не лякає підприємця, розуміючи, що це може привести до зниження об’ємів продажу, але з іншої сторони буде додатковим поштовхом для удосконалення своєї продукції.

«Підприємець повинен завжди бути готовим до ризику та подолання перешкод. А подолавши певні перешкоди та досягнувши хорошого результату, отримуєш масу позитивних емоцій та задоволення від зробленої роботи. І це для мене велике щастя, що я знайшов свою нішу у житті!»- підсумовує підприємець Віталій Кривун.

 

 

Кременець матиме новий знак

І знову Клименко дарує море