Наливайченко хоче монополію української мови у нашій державі

Поділитися

Громадсько-політичний діяч, екс-голова СБУ Валентин Наливайченко вважає, що опозиції потрібно не соромитися говорити про монополію української мови у нашій державі. Про це він заявив у прямому ефірі 5 каналу, говорячи про дії на захист української мови та проти мовного законопроекту Партії регіонів.

«Потрібно не соромитися говорити про монополію української мови і української культури в цій державі», – наголосив Наливайченко.

Він також вважає, що автори скандального мовного законопроекту (депутати від ПР Вадим Колесніченко та Сергій Ківалов – ред.) заслуговують на позбавлення українського громадянства.  «Що стосується конкретних провокаторів і шахраїв – то це перші кандидати на позбавлення українського громадянства. І це теж потрібно законодавчо передбачати», – заявив політик.

«Ті, хто зазіхають на українську Конституцію, на територіальну цілісність і Незалежність – потрібно передбачати санкції в законодавстві і відправляти їх туди, звідки вони приїхали – тобто на Лубянку», – сказав Наливайченко

З 1 липня зміняться тарифи на електроенергію

Наливайченко заявляє,що завжди був в об’єднаній опозиціі