Наливайченко: Режим боїться незалежної патріотичної молоді

Поділитися

Зухвале втручання влади в діяльність молодіжного громадського руху на Сумщині є черговим доказом того, що нинішній режим регіоналів скочується до авторитаризму, – заявив громадсько-політичний діяч, екс-голова СБУ Валентин Наливайченко.
Так він прокоментував повідомлення ЗМІ про те, що чиновники Сумської ОДА та місцеві правоохоронці перешкоджають проведенню молодіжного виховного патріотичного табору «Коловрат», який організовує Молодіжний Націоналістичний Конгрес.
Замість підтримувати молодіжні патріотичні ініціативи, влада намагається взяти молодіжнийрух під тотальний контроль, здійснюючи тиск на неугодних активістів та організації.
«Я давно співпрацюю з МНК і добре знаю, що виховні заходи цієї організації мають позитивне значення для патріотичного виховання тисяч молодих українців», – наголосив Наливайченко.
«Протидія влади показує, що нинішній режим боїться незалежної, активної та організованої патріотичної молоді. Адже така молодь ніколи не підтримає дії цієї влади – і щодо витіснення української мови, і щодо Харківських угод, і щодо розкрадання бюджету та корупції», – вважає політик.
Наливайченко запропонував організаторам табору «Коловрат» необхідну правову та організаційну підтримку для проведення табору на належному рівні, незважаючи на перешкоди чиновників.

Беззаконня тернопільської міліції (відео)

Тернопільські артилеристи змагаються вдруге поспіль вибороти звання найкращих у Збройних Силах України з фізичної підготовки