Наливайченко зустрівся з молоддю Бережанщини

Поділитися

Громадсько-політичний діяч, екс-голова СБУ Валентин Наливайченко під час перебування на Тернопіллі зустрівся з учасниками молодіжного патріотичного табору «Лисоня» ім. Івана Гавдиди.

Звертаючись до таборовиків, Наливайченко сказав: «Важливо ще у вашому віці зрозуміти: кожен з нас є творцем свого життя, але  всі разом ми творимо життя нашої країни. І ще: чим кращий ми хочемо отримати результат, тим більше для цього треба працювати».

Зустріч відбулася у режимі живого спілкування. Учасники табору жваво цікавилися питаннями політичного та громадського життя країни, висловлювали власні пропозиції.

Наливайченко наголосив: «Політики нашого покоління мають зробити все для того, щоб ваше покоління змогло реалізувати себе і достойно жити в своїй країні».

Він також висловив переконання у тому, що майбутнє української політики та громадського руху – за молодими патріотичними людьми.

Крім того, Наливайченко у цей день зустрівся з молоддю села Саранчуки Бережанського району. Зустріч відбулася біля могили Івана Гавдиди – людини, роль якої у вихованні патріотичної молоді краю важко переоцінити.

«Нинішній режим нахабно наступає на українські цінності: мову, історію, незалежність. Вони готові розколювати країну і торгувати незалежністю задля того, щоб втриматися у владі. Тому наступні вибори стануть вирішальними і для добробуту кожного українця, і для незалежності України. Сьогодні кожен наш бюлетень – це як набої в часі визвольної боротьби», – сказав Наливайченко.

«Треба бути відповідальними і згуртуватися, щоб перемогти. Прикладом для кожного політика має стати ваш земляк Іван Гавдида, який насамперед гуртував та вишколював молодь, яка і сьогодні становить кістяк нового патріотичного руху», – наголосив він.

Не оминули увагою і актуальну зараз тему футболу, адже участь у зустрічі взяли представники місцевої футбольної команди.  Наливайченко вручив футбольній команді комплект форми і додав, що футбол – це найкраща команда гра, яка вчить перемагати разом.

У церковному православ’ї на Тернопільщині – скандал. «Розгрібати» приїхав Патріарх Філарет (відео)

Фаховість – запорука успіху лісової галузі