Нарешті тернополяни вгадали рахунок матчу в останньому чвертьфіналі в конкурсу прогностиків від Михайла Апостола

Поділитися

Нарешті два вболівальника з Тернополя спрогнозували точний результат матчу останнього чвертьфіналу Євро-2012 між збірними Англії та Італії. Першим правильний результат спрогнозував і надіслав на нашу електронну скриньку тернополянин Богдан Сеник. Другий правильний результат прислала працівниця Тернопільської обласної ради. Вболіваник просив не називати його прізвища та імені, оскільки взяла участь у конкурсі прогностиків для власного задоволення. Загалом прогноз на останній матч чвертьфіналу зробило 27 вболівальників. Загалом спробували свої здібності прогностиків 91 вболівальник

Тому єдиний правильно вгаданий результат Богдана Сеника ще не дає підстав засмучуватись іншим учасникам конкурсу, адже попереду найцікавіші чотири матчі Євро-2012 – два півфінали, матч за третє місце і фінал! Щоб виграти телевізор від Михайла Апостола вам необхідно надіслати прогнози матчів на електронну скриньку редакції тернопільської інтернет-газети “Про все” mashlankaboris@mail.ru або mashlanka@gmail.com

Нагадаємо, що у півфіналах зустрінуться збірні Іспанії-Португалії  та Німеччини-Італії.

Для довідки

Букмекери впевнені, що в фіналі Євро-2012 зіграють Іспанія та Німеччина. Так, експерти провідної європейської контори Bwin готові приймати ставки на перемогу іспанців у півфіналі турніру зі збірною Португалії з коефіцієнтом 1,88, а на перемогу португальців — 4,40.

Коефіцієнт ставок на перемогу збірної Німеччини у півфінальному матчі з Італією складає 1,80, а на перемогу італійців — 4,75, передають «Коментарі».

У той же час, аналітики вважають, що у команди Німеччини більше шансів виграти Євро-2012. На перемогу цієї збірної в турнірі ставки приймаються з коефіцієнтом 2,50, на перемогу збірної Іспанії — 2,70, італійців — 6,25, а Португалії — 6,50.

Нагадаємо, що півфінал Португалія — Іспанія відбудеться в Донецьку 27 червня, а Італія і Німеччина зіграють в Варшаві 28 червня. Фінал Євро-2012 прийме НСК «Олімпійський» 1 липня.

6 липня у Тернопільській міській раді “груповуха”

В Бучачі , проїздом з Ріо де Жанейро до Тернополя, зробив зупинку 17 червня гурт музикантів “SounDJack”