Роман Заставний: якщо до теми сміття не пхається політика, то справа рухається вперед: створюються робочі місця, йдуть інвестиції, покращується екологія

Поділитися

Голова Тернопільської обласної організації Політичної партії “Фронт Змін” Роман Заставний взяв участь в урочистому прийнятті в експлуатацію сміттєсортувального заводу, розташованого на території Теребовлянського району.

Ініціатором встановлення лінії виступив фронтзмінівець Богдан Буртак, підприємства якого займають лідерські позиції в питанні збору, транспортування та утилізації сміття.

“Даний завод дасть роботу 40 людям та зможе відсортувати 50 тисяч тон сміття в рік”, – зазначив Богдан Буртак.

Голова обласної організації Роман Заставний зазначив, що партія “Фронт Змін” послідовно відстоює наміри українського бізнесу вкладати кошти в економіку України, створювати робочі місця та вирішувати суміжні соціальні завдання.

“Якщо до теми сміття не пхається політика, то справа рухається вперед: створюються робочі місця, йдуть інвестиції, покращується екологія, – сказав Роман Заставний. – І запуск такої сміттєсортувальної лінії – яскраве тому підтвердження”.

Нагадаємо, що однією з обіцянок Романа Заставного як на посаді міського голови, так і згодом, була обіцянка долучитися до вирішення сміттєвої проблеми в Тернополі. Очікується, що завод повністю зможе задовольнити потреби в утилізації сміття Теребовлянського району та, власне, міста Тернополя.

На Тернопільщині прокуратурою порушено кримінальну справу за недоотримання зарплати педагогічними працівниками

Володимир Клименко привітав медиків із професійним святом