Що буде з майном громади архітекторів Тернополя?

Поділитися

В ніч з 24.06.2012 р. на 25.06.2012 р., з суботи на неділю, ТОВ «Агенція Тернопіль-Медіа» (редакція газети «Нова Тернопільська газета») перекрила прохід як між двома блоками виробничих приміщень ТВП «Тернопільархпроект» і Тернопільської обласної організації спілки архітекторів України за адресою: вул. С.Крушельницької, 1а, так і приміщеннями спільного користування: санвузлами, вестибюлем, коридорами. При цьому ТВП «Тернопільархпроект» втратив другий евакуаційний вихід, який необхідний згідно норм пожежної безпеки.

Щоб перейти з одного блоку виробничих приміщень в інший, працівники ТВП «Тернопільархпроект» та ТООНСАУ повинні долати шлях 50 м за будь якої погоди через вулицю та проходити через принизливу охорону.

 Під час цих нічних подій відбулося саме незаконне проникнення в приміщення ТВП «Тернопільархпроект» та ТООНСАУ з виломом дверей, після чого були встановленні броньовані двері, охорону яких веде ТОВ «Агенція Тернопіль-Медіа», а ключ знаходиться у кишені  Мартинчука.

Представник «4-ї влади» М.Мартинчук, головний редактор «Нової Тернопільської газети», відомий на всю Україну своїми вульгарними висловами в пресі, впевнившись у своїй безкарності, продовжує діяння, не сумісні з нормами суспільного життя.

Доки це буде продовжуватися і покриватися?

 

                 Колектив ТВП «Тернопільархпроект» та члени ТООНСАУ

Ігор Побер: «Влада не має морального права говорити про зміну Конституції»

Чому Роман Заставний повинен бути у тернопільській політиці та у Верховній Раді?