Спрогнозуй Євро-2012 і виграй телевізор від Апостола Михайла!

Поділитися

Апостол Михайло та Тернопільська інтернет-газета «Про все» для усіх вболівальників Тернопільщини розпочинають конкурс на самий точний прогноз результатів матчів Євро-2012. Як показав старт європейського чемпіонату, фактично кожен матч в Україні та Польщі проходить за перемінним успіхом команд країн-учасників. Але тим і цікавий футбол! А щоб було ще цікавіше дивитись та вболівати, Апостол Михайло, як вболівальник зі стажем і спонсор однієї з районних команд Тернопільської області, запропонував нашій газеті провести серед вболівальників конкурс.

Від сьогодні кожен вболівальник футболу та читачі інтернет-газети «Про все» можуть спробувати спрогнозувати результати матчів, які залишились зіграти командам-учасницям у своїх групах, у чвертьфінальні, півфіналі та фіналі Євро-2012.

Для цього вам, шановні вболівальники та читачі, необхідно спрогнозувати назви команд та результат їх гри. Окрім того, не забудьте написати ваше ім’я, прізвище, контактний телефон та електронну , а якщо надсилаєте поштою то домашню адресу.

Прогнози по командах суперниках та результати їх гри ви маєте надіслати на електронну пошту: mashlanka@gmail.com або поштою за адресою:вул. Князя Василька,152, кімната № 1 (офіс партії ТРО ВО «Батьківщина») м. Теребовля, Тернопільська обл. ін. 48000.

Переможцем конкурсу стане вболівальник, який вгадає найбільшу кількість результатів матчів. Якщо таких вболівальників виявиться декілька, тоді переможця буде визначено жеребкуванням.

Підсумок за результатами конкурсу підведемо 2 липня 2012 року. Після чого буде проводитись урочисте нагородження переможців, про час та дату якого буде вам повідомлено додатково.

Головний приз–сучасний телевізор від Апостола Михайла.

Окрім того, цінні подарунки отримають перших десять переможців.

Хто тернопільських чиновників «просіє через сито»?

Сільський голова Вищих Луб’янок Надія Біловус розповіла чим живе село