В обіймах злодія-кишенькара

Поділитися

   
Із заявою до Тернопільського міського відділу міліції звернувся мешканець обласного центру. Потерпілий повідомив про неприємний випадок, що стався з ним в одному із барів.
До чоловіка підійшов незнайомець, міцно обійняв його після чого вибачився та поспішив вийти з розважального закладу. Запідозривши щось недобре, мужчина почав перевіряти власні кишені, які виявилися порожніми. Кинувся наздоганяти шахрая, в міцних обіймах якого побував декілька хвилин тому, але за ним вже і слід простиг.
Того вечора 30-річному тернополянину відпочинок у барі обійшовся у майже три тисячі гривень – саме стільки вартували три золоті каблучки, які встиг витягнути разом з гаманцем незнайомець.
    Підозрюваного у вчиненні пограбування правоохоронцям вдалось затримати наступного дня. Ним виявився безробітний 54-річний мешканець обласного центру. Як з’ясувалося згодом, чоловік вже не одноразово займався нечесним промислом. На момент затримання він знаходився у розшуку за скоєння схожих злочинів. Крім того, шахрай вже був судимий за крадіжки та нанесення тяжких тілесних ушкоджень, за що й відбував покарання у місцях позбавлення волі.
Після затримання зловмисник не став заперечувати своєї причетності до вчиненого пограбування, однак на запитання міліціонерів, куди поділися викрадені ювелірні прикраси, «делікатно» промовчав.
    На даний час проти підозрюваного порушена кримінальна справа за статтею 186. Проводиться розслідування.

У «нічийного» скутера знайшовся «новий власник»

Квитки на Євро розпродані. Купуємо з рук?