Вбивця двічі вдарив обухом сокири по голові односельчанина

Поділитися
    Прояв звірячої люті раніше судимого 56-річного жителя села Гнильче, що у Підгаєцькому районі, днями призвів до чергового вбивства. Навіть наступного дня затриманий злочинець не розкаювався у зробленому, вперто твердячи, що тієї ночі зробив усе правильно.
Близько п’ятої години ранку сільський голова зателефонував на «102» й повідомив, що раніше судимий чоловік причинив односельцю важкі тілесні ушкодження. Міліціонери поспішили до населеного пункту, де у приватному будинку потерпілого оглядала місцева фельдшерка. Невдовзі до села прибула карета швидкої допомоги – 46-річного чоловіка відвезли до районної лікарні. Медики зафіксували у потерпілого церебральну кому та відкриту черепно-мозкову травму. Наступного дня чоловік помер.
Правоохоронці взялися з’ясовувати події, які передували «розборкам» між чоловіками. Закривавлена сокира, як німий свідок подій, валялася біля пічки у кімнаті. Безпробудна пиятика стала причиною того, що чоловіка позбавили життя.
Напередодні односельчани допомагали скосити траву на сусідчиному городі. За виконану роботу, окрім грошей, пляшка горілки. Спиртного виявилося замало і частування продовжили вдома. Суперечка виникла, коли захотілося ще випити, а горілки більше не було. Посеред ночі один із чоловіків наказував іншому роздобути оковиту, хоч з-під землі. Молодший односелець віднікувався, мовляв, магазини на той час не працюють. Це викликало обурення – старший випивоха вхопився за сокиру.
Вбивця три роки тому повернувся з місць позбавлення волі, де відбував покарання за крадіжки, вимагання та катування. Тоді, щоб розжитися грішми, чоловік катував свою жертву гарячою праскою. Здавалося б, відбувши роки у неволі, мав би одуматися та вести нормальний спосіб життя. Але доведеться ще раз постати перед судом – щодо нього за вбивство порушена кримінальна справа за частиною 1 статті 115 КК України. Затриманого поміщеного в ізолятор, триває розслідування.

Працівники ДАІ нібито керувалися законом, затримуючи водія-порушника

Фінал ярмарку молодих фотографів