Весільне спиртне стало власністю неповнолітніх

Поділитися

    У Драганівці Тернопільського району правоохоронці затримали злодійський квартет, який займався крадіжками приватного майна. Одного дорослого та трьох неповнолітніх місцевих мешканців працівники карного розшуку та дільничні інспектори райвідділу міліції затримали на гарячому.
    — Під час перевірки з’ясувалося, що в цьому будинку злодії побували вже не один раз, — розповідає тимчасово виконуючий обов’язки начальника Тернопільського райвідділу внутрішніх справ Руслан Балик. — Напередодні вони двічі пробиралися у складське приміщення. Спершу викрали електроінструменти. Другі відвідини були для них не менш успішними: зі складу злодії винесли алкогольні напої, які господар придбав на весілля.

Проти крадіїв міліціонери порушили кримінальну справу. Наразі правоохоронці вивчають, чи не причетні затримані до інших злочинів, скоєних на території Тернопільського району.
Варто зауважити, що з початку цього року міліціонери задокументували два злочини, які вчинили неповнолітні мешканці району. Відповідного періоду минулого року правопорушників, яким ще не виповнилося 18 років, не затримували.

На чиїй вулиці свято?

У «нічийного» скутера знайшовся «новий власник»