Допоможіть розшукати підозрюваних у скоєнні крадіжок!

Поділитися

    Співробітники Тернопільського міського відділу внутрішніх справ розшукують осіб, яких підозрюють у скоєнні крадіжок. Зловмисники викрали гроші із двох магазинів, діючи за схожою схемою. Лиходії заходили до крамниці та всіляко намагалися відволікати увагу працівників торгових закладів, а після їхніх візитів з кас зникали гроші.
Відомо, що в одному випадку зловмисник міг діяти не сам, а з двома повної статури жінками-шатенками. В іншому випадку дві жінки та чоловік зайшли до торгового закладу. Допоки пройдисвітки відволікали увагу одного продавця, їхній спільник морочив голову другому працівнику магазину.
Правоохоронці розшукують підозрюваних у скоєнні цих злочинів. Зі слів потерпілих складено фотороботи зловмисників:
Чоловік, можливо, арабської національності, мав кругле смугляве обличчя. Його ріст приблизно 180-185 см., на вигляд – 30-35 років, волосся чорне, коротке. Був одягнений у світлу сорочку в клітинку та штани світло-кавового кольору.
Чоловік 35-40 років, на зріст 170-172 см, міцної статури, можливо, арабської національності. Був одягнений в світлі штани та світлу сорочку на випуск. Розмовляв іноземною мовою.

Одна із жінок, на вигляд, 25-30 років, на зріст 170 см, міцної статури. Була одягнена в червону туніку і чорні лосини. Розмовляла іноземною мовою.

Якщо комусь щось відомо про розшукуваних, телефонуйте у Тернополі за номерами (код 0352) 25-27-25, 27-12-30 або на 102 у будь-який відділ внутрішніх справ.

Ніж забрав життя та осиротив дитину

Цікаві факти для роздумів про резонансну смертельну ДТП губернатора Тернопільщини