Ложка дьогтю…

Поділитися

Шановний пане П. Напованець, пресова служба фонду «Галичина-Волинь», ознайомившись із публікаціями у газетах «Вільне життя» та «Нова Тернопільська» від 11 липня 2012 року,   повідомляє Вас, що координаційною радою фонду  було розглянуто Ваше звернення щодо надання адресної допомоги  Збаразькій районній «Станції юних техніків». Рішення щодо цього питання – однозначно позитивне. Однак мусимо зазначити, що фонд як і кожна громадська організація планує свою роботу на певний період.  Нагадуємо, що допомогу у наданні необхідного інвентаря, Вам було обіцяно надати до 1 вересня 2012 року.

Якщо у даному питанні Ви вбачаєте недостатню увагу до потреб вихованців закладу, приносимо їм та їхнім батькам свої щирі вибачення. А вам – за те, що свої прохання Ви висловлюєте у категоричній формі ультимативних вимог ,беручи на голос та викручуючи руки.

Вдячні Вам за те, що вибрали спосіб спілкування з фондом через засоби масової інформації, адже ми маємо змогу повідомити Вас та інших заявників, щодо нашої діяльності, тим більше що звернень про допомогу надходить велика кількість та працівники фонду  не завжди фізично встигають за цими потребами.

Не гоже було б хвалитися, але достатньо прочитати примірники останніх місцевих газет, щоби із подяк простих громадян зрозуміти, який обсяг робіт був виконаний фондом за останній час.

Тим паче, вважаємо, що допомога має бути щирою і надаватись із приємністю. Будь ласка, не позбавляйте нас такого права.

Окрім того, хочемо зазначити, що діти не беруть участі у виборчих процесах і тому питання спекуляції на чужих добрих справах вважаємо замовною провокацією. Не дозволяйте збанкрутілим політикам, які обіцяють «…колись відпрацювати» користуватись Вашим, віримо, добрим ім»ям.

З повагою, пресова служба фонду «Галичина-Волинь».

 

 

ГАРЯЧА субота, виступ гуртів “Q-back”, “Називний відмінок”, “Mr.FreeMan”, “OUTNUMBER”.

Віталій Максимов: «Тернопіль має стати спортивним центром Західної України»