Перебуваючи на підписці про невиїзд, молодик крав телефонні кабелі

Поділитися

Співробітники Підволочиського райвідділу внутрішніх справ затримали злодія, який викрадав телефонні кабелі. Спритник позбавив зв’язку одне із сіл та частину районного центру.
Останнім часом до працівників підволочиської міліції все частіше почали надходити повідомлення про крадіжки телефонних кабелів. Невідомий зловмисник зривав з електричних опор дроти, завдаючи чималих збитків.
Внаслідок оперативно-розшукових заходів міліціонерам вдалося вийти на слід крадія. Підозрюваний – 26-річний місцевий житель. Як з’ясувалося, кілька місяців тому його затримували за скоєння крадіжки з приватного підприємства. На час досудового слідства мірою запобіжного заходу йому стала підписка про невиїзд. А тепер, коли молодика затримали ще за один злочин, суд санкціонував арешт.
Затриманий розповів, що до злочину його спонукало, які і раніше, бажання «підзаробити» грошей. Ось і знайшов швидкий і не особливо трудомісткий спосіб заробітку. Тому ночами, взявши сумку та ножиці, виходив на «полювання за металом». За один такий похід він брав не менше сто метрів кабелю. Крадене здавав в пункт прийому металобрухту.
Порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого частиною 2 статті 185 КК (крадіжка). Триває розслідування.

У грозовому небі над Тернопільщиною з’явилося “розп’яття” (фото)

Розтринькати сусідову пенсію так і не вдалося