Розтринькати сусідову пенсію так і не вдалося

Поділитися

    Свої фінансові проблеми за рахунок сусіда намагався вирішити 46-річний мешканець Шумського району. Зловмисник спокусився на пенсію 82-річного дідуся.
Як розповів начальник Шумського райвідділу внутрішніх справ Анатолій Ігнатюк, за допомогою до працівників міліції звернувся сільський пенсіонер. Чоловік повідомив, що з його будинку невідомий поцупив більше 900 гривень пенсії, яку отримав напередодні.
На виклик потерпілого відразу виїхала слідчо-оперативна група райвідділу. Крадія грошей міліціонери розшукали швидко.

Дізнавшись, на кого впала підозра, старенький неабияк здивувався – то  був його 46-річний сусід. Чоловік зізнався правоохоронцям у скоєні крадіжки. Він розповів, що часто навідувався у помешкання самотнього пенсіонера. Добре знав, де той зберігає гроші, адже не раз приходив з проханням позичити кілька гривень. Напередодні він теж прийшов до дідуся. Господаря вдома не було. Цим і скористався: проник до будинку й поцупив зі сховку старенького 900 гривень. Проте чужі гроші потратити він не встиг.
Як з’ясувалося, порушувати закон для шумчанина – не вперше. За крадіжки побував у місцях позбавлення волі. Постійного заробітку чоловік не мав. На хліб заробляв сезонними будівельними роботами.
Запобіжним заходом підозрюваному стала підписка про невиїзд. Проти нього порушено кримінальну справу за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України.

Перебуваючи на підписці про невиїзд, молодик крав телефонні кабелі

ГАРЯЧА субота, виступ гуртів “Q-back”, “Називний відмінок”, “Mr.FreeMan”, “OUTNUMBER”.