Прокуратурою Тернопільської області забезпечено відшкодування майже 330 тис. грн. заборгованості за спожитий газ

Поділитися

Органами прокуратури Тернопільської області вживаються заходи щодо реального виконання рішень судів, постановлених  за позовами прокурорів.

 Своєчасні розрахунки суб’єктів господарювання за спожиті енергоносії є запорукою енергетичної незалежності держави. З цією метою,  прокуратура області звернулась до Господарського суду Тернопільської області із позовом в інтересах держави в особі ПАТ «Тернопільгаз» до одного із товариств з обмеженою відповідальністю про стягнення  понад 327 тис.грн. заборгованості за спожитий газ. Рішенням суду позов прокуратури повністю задоволено.

Надалі, завдяки вжитим прокуратурою заходам щодо забезпечення реального виконання даного рішення суду, відповідачем повністю погашено вищевказану заборгованість перед ПАТ «Тернопільгаз».

Прес-служба прокуратури Тернопільської області

 

Жебрачка обікрала чужу оселю

Станом на 25 липня 2012 на території Тернопільської області залишалися непереданими у комунальну власність 3 об’єкти житлового фонду, з них 2 жилих будинки та 1 гуртожиток (м. Чортків), які перебувають на балансах 3 господарських товариств