Станом на 25 липня 2012 на території Тернопільської області залишалися непереданими у комунальну власність 3 об’єкти житлового фонду, з них 2 жилих будинки та 1 гуртожиток (м. Чортків), які перебувають на балансах 3 господарських товариств

Поділитися

Регіональне відділення систематично здійснює роботу щодо вдосконалення управління державним майном, яке в процесі приватизації не увійшло до статутних капіталів господарських товариств, але залишилось на їх балансі. Особлива увага приділяється об’єктам житлового фонду. Як відомо, 22 липня 2012 року набув чинності Закон України „Про Загальнодержавну цільову програму передачі гуртожитків у власність територіальних громад на 2012-2015 роки”. Даною Програмою передбачено передачу гуртожитків у власність територіальних громад для забезпечення реалізації житлових прав мешканців гуртожитків.

Згідно з Реєстром державного майна, яке не увійшло до статутних капіталів господарських товариств у процесі приватизації, але перебуває на їх балансі, в управлінні регіонального відділення перебувало 469 об’єктів державного житлового фонду, з них 64 гуртожитки.

Станом на 25.07.2012 на території Тернопільської області залишалися непереданими у комунальну власність 3 об’єкти житлового фонду, з них 2 жилих будинки та 1 гуртожиток (м. Чортків), які перебувають на балансах 3 господарських товариств.

Регіональне відділення продовжує вживати дієвих заходів щодо завершення передачі житлового фонду до комунальної власності у 2012 році.

 

Прес-служба РВ ФДМУ по Тернопільській області

Прокуратурою Тернопільської області забезпечено відшкодування майже 330 тис. грн. заборгованості за спожитий газ

80 тис. євро хабара вимагав голова РДА на Тернопільщині