Регіональне відділення Фонду державного майна України по Тернопільській області оголошує конкурс на заміщення вакантних посад

Поділитися

– головного спеціаліста відділу оцінки державного майна;

 – головного спеціаліста відділу  інформаційно-аналітичної роботи,

  зв’язків із громадськістю та ЗМІ.

До участі в конкурсі допускаються особи, які :

є громадянами України; вільно володіють державною мовою; мають повну  вищу освіту відповідно до економічного, філологічного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста, магістра.

Кваліфікаційними вимогами до:

– головного спеціаліста оцінки державного майна є – повна вища освіта відповідно до економічного спрямування та/або наявність чинного кваліфікаційного свідоцтва оцінювача ( кваліфікаційний документ оцінювача),  стаж роботи за фахом на державній службі не менше 1 року, та/або в інших сферах не менше, як 3 роки, володіння основними навиками роботи на комп’ютері.

.

– головного спеціаліста відділу  інформаційно-аналітичної роботи,

  зв’язків із громадськістю та ЗМІ є – повна вища освіта за спеціальністю  журналістика, філологія ( українська мова), спеціаліст по зв’язках з громадськістю, бажано стаж роботи за фахом на державній службі  та/або в інших сферах, володіння основними навиками роботи на комп’ютері.

 

Перелік документів, необхідних для прийняття участі у конкурсі: заява, особова картка П-2ДС з відповідними додатками, автобіографія, копія паспорта, копії документів про освіту, декларація про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2011 рік, за формою, передбаченою Законом України “Про засади запобігання та протидії корупції”, дві фотокартки розміром 4х6, довідка про стан здоров’я за формою 133-о, письмова згода на проведення спеціальної перевірки.

Документи приймаються протягом 30 календарних днів  від дня  опублікування оголошення про проведення конкурсу та подаються за адресою: м. Тернопіль, вул.Танцорова,11.

Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці  надається кадровою службою регіонального відділення, та телефоном (0352) 52-66-87, 25-76-55.

 

 

Самовисуванці, які пройдуть до майбутнього складу Верховної Ради, потім вступатимуть до фракції Партії регіонів

Як не труїти себе за власні гроші?