Тернопільські ревізори виявилиу Підгаєцькому районному відділі освіти фінансових порушень, що призвели до втрат більше 98 тис. грн

Поділитися

Фахівці Держфінінспекції в Тернопільській області під час планової ревізії відділу освіти Підгаєцької районної державної адміністрації виявили  фінансових порушень на загальну суму понад 137 тис. грн., в тому числі таких, що призвели до втрат більше 98 тис. грн.

Варто зауважити, що усі порушення у ході ревізії усунуто повністю.

Найбільшу суму порушень, що призвели до втрат, а це майже 70 тис. грн, виявлено в частині правильності нарахування та виплати заробітної плати (надбавок за вислугу років, індексації заробітної плати, відпускних тощо).

Інші вагомі порушення – це завищення вартості ремонтно-будівельних робіт на суму понад 14 тис. грн і зайва оплата майже 13 тис. грн коштів за недоотримані послуги з водопостачання та електропостачання.

У бюджетній організації також мало місце покриття витрат вартості комунальних послуг, спожитих орендарями, а також зайве списання та недостача товарно-матеріальних цінностей.

За допущені порушення відповідальні особи притягнено до адмінвідповідальності за ч.1ст.164-2 КУпАП, повідомили “Про все” у   прес-службі Держфінінспекції в Тернопільській області

Дороги Тернопільщини мають бути ідеальними. На їх ремонт і утримання виділено 180 мільйонів гривень!

25 липня 2012 року (з 14.00 до 16.00) регіональне відділення Фонду державного майна України по Тернопільській області проводитиме «Пряму телефонну лінію»