У Збаражі тривають роботи зі спорудження кінно-мистецького театру під відкритим небом

Поділитися

Про їх перебіг йшлося на виїзній нараді, яку провів на території комплексу Збаразького замку голова облдержадміністрації Валентин Хоптян.

Він ознайомився із планом ведення робіт та проектом майбутнього кінно-мистецького театру під відкритим небом імені князя Дмитра Байди-Вишневецького.

Як доповів перший заступник голови ОДА Микола Головач, на даний час на об’єкті здійснюються будівельно-монтажні роботи з реставрації стіни, яка оточує замок, незабаром заплановано розпочати мощення території, яке здійснюватиметься за спеціальними технологіями, зроблено планування верхньої частини театру.

Крім того, у перспективі, заплановано спорудити поблизу комплексу конюшню, трибуни для глядачів, обгородити територію кінно-мистецького театру  частоколом, встановити дві брами, здійснити озеленення та освітлення території.

Нагадаємо, що 6 травня 2012 року з ініціативи голови обласної державної адміністрації Валентина Хоптяна у м.Збараж, на території, прилеглій до замку, розпочато спорудження кінно-мистецького театру під відкритим небом імені князя Дмитра Байди-Вишневецького.

Програма Всеукраїнської та Молодіжної прощі у Зарваниці

Уперше на Всеукраїнській прощі до Зарваниці організують молодіжну програму