УДАРівець Олег Ваврик нагадав жителям Чорткова про найважливіше у житті

Поділитися

Благодійний фонд Олега Ваврика «Перспектива» спільно із Чортківським гуртком фотомистецтва «Первоцвіт» з нагоди святкування дня Чорткова оголосив конкурс світлин «Посмішки нашого міста». Під час святкових урочистостей значна частина жителів міста потрапила в об’єктив юних фотографів. На світлинах збереглися найщасливіші моменти того дня, дитячі та дорослі усмішки, теплі родинні стосунки і юнача закоханість.

«Святкування такої визначної дати, як 490 років з дня заснування міста, є важливою подією в житті Чорткова. Та історію нашого краю, як і держави загалом, творять люди, які в ньому живуть. В такий світлий і погожий день ми вирішили на згадку для кожного жителя Чорткова зробити несподіваний подарунок – зафіксувати у світлинах найщасливіші моменти і найщиріщі емоції під час святкування. Допомогли нам у цьому юні фотографи – члени гуртка «Первоцвіт». Переглядаючи фотографії, побачив те, наскільки наша талановита молодь вміє помічати різні цікаві ситуації, ловити неповторний кадр, який в житті може і не повторитися, як вона прагне реалізовуватися. Сподіваюся, що світлини із святкування дня міста будуть постійно нагадувати жителям Чорткова, що у житті завжди є місце для любові, радості і злагоди», – зазначив голова фонду «Перспектива» і активіст партії «УДАР» Олег Ваврик.

Детальніше із роботами учасників конкурсу можна ознайомитись на сайті фонду http://perspektuva.org.ua/. Триватиме фотоконкурс до 22 липня, а підсумки буде підведено у серпні. Переможці конкурсу, а також кращі персонажі фоторобіт будуть нагороджені цінними подарунками від фонду Олега Ваврика.

Прес-служба ТОО ПП «УДАР Віталія Кличка».

Архієпископ Тернопільський і Бучацький Нестор відзначив Кулика Руслана почесною Грамотою

Відкати на Євро-2012 – це приблизно 60 бюджетів Тернопільської області