Водники Тернополя здають офіс в центрі

Поділитися

Нежитлове приміщення, поз. 5-4, що належить до державної власності та знаходиться на п’ятому поверсі лабораторного корпусу Тернопільського обласного управління водних ресурсів. Площа приміщення – 25,7 кв.м. Об’єкт знаходиться за адресою: м. Тернопіль, вул. За Рудкою, 35.

Максимально можливий строк оренди – 2 роки 11 місяців. Мета використання – розміщення офіса та використання площ спільного користування.

Заяви про оренду зазначеного об’єкта приймаються протягом десяти робочих днів після опублікування оголошення за адресою: 46008, м. Тернопіль, вул. Танцорова, 11 (каб. 603), РВ ФДМУ по Тернопільській області.

Заяви подаються в окремому конверті з написом «Заява про оренду» із зазначенням найменування та місцезнаходження об’єкта оренди. У разі надходження двох і більше заяв на об’єкт оренди орендодавець оголосить конкурс на право його оренди відповідно до вимог абз. 3 частини четвертої ст. 9 Закону України «Про оренду державного та комунального майна».

Детальнішу інформацію щодо об’єктів  оренди можна отримати в РВ ФДМУ по Тернопільській області за телефоном (0352) 52-36-38 та у газеті “Відомості приватизації” (№ 30 від  25.07.2012 стор.22).

 

Пане Ющенко, не встрявайте у виборчу кампанію!

Міліціонери припинили діяльність віртуального казино